Merhaba,
Bu bölümde tasarım çalışmalarımız sırasında, pasta malzemeleri arasından en sık kullanılanları tanıtmaya çalışacağız.
A: Merdane, şeker hamurunu büyük ebatlarda açmak için
B: Hamur kesme ruleti, pastamızı şeker hamuruyla kapladıktan sonra fazla kısımları kolay kesmek için
C: Şeker hamuru düzleştirici, pastamızı kapladığımız şeker hamurunu düzeltmek ve yapışmasını sağlamak için
D: Şeker hamuru merdanesi, şeker hamurunu küçük ebatlarda açmak için
E & F: Enjektörlü kalıplar, kullanımı pratik kalıp kesiciler
G: Çiçek modelleme süngeri, kesilen çiçek parçasını üzerinde inceltmek ve şekillendirmek için
H: Yuvarlak kalıplar, temel kalıp şekillerinden
I: Çiçek desen baskısı, çiçek taç yapraklarına doğal görüntü kazandırmak için
J: Yaprak desen baskısı, doğal görüntü kazandırmak için
K1: Cetveller, harf veya şekil kesmek için
K2: Desenli merdane, şeker hamuruna kolay desen vermek için
L: Silikon kalıp, şeker hamuruna kolay ve hızlı şekil vermek için (kullanımına ayrı bir bölümde yer verdik)
M: Gıda kalemi, yenilebilir boya içeren kalem
N: Kalp kalıplar, temel kalıp şekillerinden
O: Çeşitli boylarda metal kalıplar
P: Kurdela yapım seti, ayarlanabilen parçalarla değişik kalınlıklarda düzgün bant kesmek için
R: Sert kalıplar, şeker hamuruna kolay ve hızlı şekil vermek için
S: Kare kalıplar, temel kalıp şekillerinden
T: Patchwork kalıplar (kullanımına ayrı bir bölümde yer verdik)
U: Şeker hamuru tabancası (kullanımına ayrı bir bölümde yer verdik)
V: Şeker hamuru aletleri, çift taraflı uçlarıyla şeker hamuruyla çalışmaya yardımcı
Desen yapıcı diğer aletleri de yakında burada bulabilirsiniz.
Keyifli çalışmalar dileğiyle :)